Facebook'tan tehdit gibi yaptırım

Sosyal medya devi Facebook, yeni bir zorlama ile kullanıcılarının karşısında. Facebook, Moments isimli uygulamasını kullanmazsanız, senkronize edilmiş fotoğraflarınızı, geri getirmesi bir hayli zor şekilde silecek.

Facebook'tan tehdit gibi yaptırım
banner560

Facebook Moments, 2012 yılında devreye alınmış ve kullanıcıların daha rahat fotoğraf paylaşması için tasarlanmıştı. Uygulama telefonunuza yüklendiğinde, telefonunuzda bulunan fotoğraflar Moments'a yükleniyor ve burada saklanmaya başlanıyordu. Uygulamanın hafızasında yer alan bu fotoğrafları ise kolay bir şekilde arkadaşlarınız ve ya aileniz ile paylaşabiliyorsunuz. Uzun süredir aktif olmasına rağmen, henüz istenilen ilgiyi göremeyen uygulama için ise Facebook'un ilginç bir düşüncesi var.

MESSENGER UYGULAMASINI KULLANMAYA DA ZORLADI

Her gün milyarca kişinin kullandığı Facebook, bu gücünü farklı uygulamalara ve platformlara da kaydırmak istiyor. Bu sebeple geçtiğimiz günlerde Messenger uygulamasını direten şirket, uygulamayı kullanmayanlara mesajlarını göstermemeye başlamıştı. Benzeri bir zorlama ise Moments uygulaması için devreye alınmaya hazırlanıyor: Söylenene göre Facebook, mobil cihazlarda site ile entegre edilmiş bütün fotoğrafları Moments kullanmadığınız takdirde silecek. Silinen fotoğrafların geri döndürülmesi için ise çok zahmetli bir süreçten geçmek gerekecek ve bu işlem bir hayli vaktinizi alacak.

Ajanslar

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 21:52
banner741
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner521

banner559

banner646